Menu
Ваша корзина

Certificaties

PRODUCT- EN PROCESCERTIFICERING

 Door de verantwoordelijkheid en aandacht voor kwaliteit zijn wij in staat diverse product- en procescertificeringen te behalen en door de jaren heen te behouden.

 

ATEX-CERTIFICERING

In overeenstemming met Richtlijn 2014/34/EU

Veel van onze producten zijn sinds 2004 ATEX-gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem is tevens gekwalificeerd op basis van bijlage IV van de richtlijn, die voorziet in de jaarlijkse verificatie van de eisen die nodig zijn om het optimale behoud van het kwaliteitsniveau van de management- en productieprocessen te garanderen.

CERTIFICERING VAN ELEKTRISCH MATERIAAL

In overeenstemming met Richtlijn 2014/35/EU en Richtlijn 2014/30/EU

CAMLogic is gecertificeerd voor elektrisch laagspanningsmateriaal in overeenstemming met Richtlijn 2014/35/EU en Richtlijn 2014/30/EU met betrekking tot elektromagnetische compatibiliteit in het Reggio Emilia Innovation Laboratory. Richtlijn 2011/65/EU betreffende het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen bij de constructie van verschillende soorten apparatuur wordt gerespecteerd.

 

 

MOCA-CERTIFICERING

 

Migratietesten uitgevoerd

CAMLogic heeft met succes de tests voor de certificering van MOCA-producten voor de voedingsindustrie doorstaan. De instrumenten waarvan alle onderdelen die in contact komen met het product van roestvrij staal zijn, respecteren de globale migratielimieten die door de norm zijn vastgelegd. De conformiteitsverklaring voor MOCA is noodzakelijk om de kwaliteits- en hygiëne-eisen van producten die in contact komen met voedsel te garanderen.

 

 

 

IECEX 02 CERTIFICERING

 

We hebben de IECEx-certificering verkregen voor de PFG05-, PFG57- en MN21-producten, wat aantoont dat ze voldoen aan de Ex-normen (uitgegeven door de International Electrotechnical Commission - IEC) van elektrische producten die bedoeld zijn voor installatie in gebieden met explosiegevaar.

 

 

 

 

EAC-CERTIFICERING

 

Om te reageren op de verzoeken van klanten en exporteurs in de landen van de Euraziatische Economische Unie (Rusland, Wit-Rusland, Kazachstan, Armenië en Kirgizië), hebben de PFG05- en PFG57-families van niveau-indicatoren van CAMLogic in 2021 de EAC-certificering verkregen.

 

 

 

 

 

UKCA-CERTIFICERING

 

De UKCA-markering zal verplicht zijn op de Britse markt vanaf 31 december 2022 om 23.00 uur. De regel bepaalt dat alle producten met CE-markering de UKCA-markering kunnen erven. Daarom zal CAMLogic deze op alle niveau-indicatoren plaatsen.